Arbortec Ascent Pro Lime

  • 2 415 kr

OBS DENNA SKO SAKNAR SÅGSKYDDASCENT PRO: DEN FÖRSTA I VÅRT SORTIMENT AV SKÖR FÖR SÄKERHET. TÄVLING / FRITID FÖR TRÄDKLÄTTERSKOR. Ascent Pro är vår nya lågs


Dela

OBS DENNA SKO SAKNAR SÅGSKYDD

ASCENT PRO: DEN FÖRSTA I VÅRT SORTIMENT AV SKÖR FÖR SÄKERHET. TÄVLING / FRITID FÖR TRÄDKLÄTTERSKOR. 

Ascent Pro är vår nya lågskurna stövel, tillverkad i Italien och färdig i vårt varumärke limegrönt omvänt läder med Keprotec meshtyg runt kragen.
Skodd med en greppvänlig Vibram-sula och byggd kring en förstyvad fullängds mellansula för stabilitet och hävstång, är Ascent Pro den idealiska trädklätterkängan.

Robust, förstärkt läder med en förstyvad tåbox säkerställer bra stöd runt om och det långa snörningssystemet med låg profil har designats utan utstickande hårdvara som kan haka i, bryta eller skada repet.
Vi har också inkluderat en komplett omslagsgummikant för att motstå nötning från fotstigare eller sporrar och ge extra grepp för fotlåsning.

Extremt mångsidig och bekväm, med det nya Breathe Dry vattentäta och andningsbara membransystemet och strategiskt placerad komfortdämpning, är den idealisk för många utomhusaktiviteter på marken såväl som i trädet.

Detta är inte en skyddsstövel och har inget skyddande tåhätta, mellansula eller motorsågsskydd.


FUNKTIONER OCH FÖRDELAR:

  • Mångsidig, lågskuren italiensk prestanda aktivitet/klätterstövel i limegrönt omvänt läder.
  • Vibram sula enhet.
  • BreatheDry vattentätt och andningsbart membran.
  • Mellansula i full längd för stabilitet.