ISC Squirrel Tether med block

  • 1 840 kr

ISC Squirrel Tether är den ENDA metalltjudern för ISC Rope Wrench, designad och tillverkad exklusivt av ISC i Wales, Storbritannien! Squirrel Tether är designad

Dela

ISC Squirrel Tether är den ENDA metalltjudern för ISC Rope Wrench, designad och tillverkad exklusivt av ISC i Wales, Storbritannien! Squirrel Tether är designad för uppstigningar med låg friktion och optimalt ingrepp av Rope Wrench, som krävs under nedstigning och sidorörelser i kapellet.

Den nya Squirrel Tether är tillverkad av aluminium, vilket säkerställer att vridning och flexibilitet i Rope Wrench-systemet är minimal. Detta innebär att repnyckeln förblir i det optimala lågfriktionsläget under uppstigning (så att klättraren kan uppnå maximal klättringseffektivitet), och säkerställer att skiftnyckeln kopplas in effektivt, som krävs under sidorörelser och nedstigning.

Squirrel Tether är försedd med en stopppollare som håller repnyckeln korrekt placerad för att säkerställa korrekt ingrepp på repet. Stopppollaren förhindrar också att repnyckeln klämmer/klämmer användarens hand. Detta innebär att användaren säkert kan hantera den övre eller nedre delen av tjudet, vid skötsel/justering av systemet, på repet.

Squirrel Tether Ekorren kan användas med en SRS-bröstsele, för handsfree skötsel av systemet under uppstigning. Ekorren erbjuder ett urval av fyra fästpunkter för SRS-bröstsele, vilket gör det möjligt för användare att placera sin sele, beroende på vilken typ av bröstsele som används - och efter deras personliga preferenser.

Den sekundära öppningen på Squirrel Pulley ger en fästpunkt för tillägg av ett sekundärt system, vilket innebär att Squirrel-systemet kan användas för räddningar.


PETZL ID'S

3 160 kr

PETZL RIG

2 190 kr

PETZL ZIGZAG

2 195 kr

PETZL CHICANE

1 650 kr