C.A.M.P Tree Access - Evo

  • 4 290 kr

Varje funktion hos Tree Access Evo har utvecklats för att möta behoven hos de mest krävande trädklättrarna.Det innovativa mobila brosystemet är tillverkat av 10


Dela

Varje funktion hos Tree Access Evo har utvecklats för att möta behoven hos de mest krävande trädklättrarna.
Det innovativa mobila brosystemet är tillverkat av 10,5 mm semi-statiskt rep täckt med rörformiga väv för bästa hållbarhet. Två öglor i ändarna av bron skapar extra punkter för positionering. De justerbara anslutningarna till midjebältet gör att användaren kan finjustera höjden på bron för att optimera positionen under hängningen.

Midjebältet och benöglorna är gjorda av ergonomisk termoformad stoppning för att erbjuda brett strukturellt stöd och är förbundna med optimalt åtskilda anslutningsremmar som ger selen en exakt och bekväm passform.
Patenterade STS automatiska spännen på benöglorna.
Patenterad ventral infästning har två öglor: den övre öglan är för att fästa en bröstsele och bröstuppstigning och den nedre öglan för att fästa linor och repverktyg.
2 sidofästpunkter i aluminiumlegering för positionering och fasthållning.
Designad för användning i kombination med GT Chest (ref.216601), med anslutningspunkter fram och bak, för att göra en full kropps fallskyddssele.
Anslutningspunkter för installation av Tree Access SRT Chest för progression.
Utrustad med NFC TRACK-tagg för digital identifiering.
2 storlekar.

  • Storlek S-L. Midjemått 80 – 120 cm. Vikt 1960 g.
  • Storlek L – XXL. Midjemått 90 – 140 cm. Vikt 2030 g.