C.A.M.P Tree Access - ST

  • 4 090 kr

Den perfekta trädklättringsselen för proffs som letar efter maximal mångsidighet i kombination med exceptionell komfort. Designad för att användas i kombination


Dela

Den perfekta trädklättringsselen för proffs som letar efter maximal mångsidighet i kombination med exceptionell komfort. Designad för att användas i kombination med Tree Access SRT Chest progression chest del och Turboknee System ascender för SRT. Den robusta konstruktionen uppfyller europeiska CE EN-, ANSI- och ASTM-standarder.

Selen erbjuder många anslutningsmöjligheter för effektiv organisation, arbete och positionering: två mobila fästbroar gjorda av rep förstärkta med rörformiga band; sidoöglor i ändarna av den nedre bron och aluminiumring på den övre bron; dubbel ventral fästpunkt, en metallisk och en textil; två sidoringar på bältet; många växelöglor och slitsar för Kilo gear karbinhake. Komforten är ojämförlig: justerbar anslutning av de mobila bryggorna till bältet gör det möjligt för arbetaren att justera upphängningspositionen; ergonomisk stoppning med variabel tjocklek; lågprofilerade STS ANSI-spännen på benöglorna.
Utrustad med NFC TRACK-tagg för digital identifiering.

Bilderna visar extra TREE ACCESS SRT CHEST-sele CA-3126

  • Storlek S-L. Midjemått 80 – 120 cm. Vikt 2230 g.
  • Storlek L – XXL. Midjemått 90 – 140 cm. Vikt 2300 g.