ARS VS-XZ-Serier Proffs sekatör & Hölster

  • 680 kr

Japansk proffs sekatör från ARS, rätt modell för dig som klipper mycket och vill ha topp kvalité. BÄST i TEST!  i många tester.Nyhet! Nu har Testvinnaren f


Dela

Japansk proffs sekatör från ARS, rätt modell för dig som klipper mycket och vill ha topp kvalité. BÄST i TEST!  i många tester.

Nyhet! Nu har Testvinnaren fått ett Ännu bättre handtag! VS-8z se bild! (ERGO)

”Är helnöjd med min ARS VS-8. Den ligger bra i handen och kräver mindre kraft, samtidigt som den klipper grövre grenar och ger renare snitt. Den är barnsligt enkel att öppna och stänga och kräver inga bladbyten eller justeringar. Dessutom slipper jag den irriterande, självstängande hasp som finns på min gamla sekatör.”

 

Georg Grundsten, slottsträdgårdsmästare på Hovdala slott

BÄST I TEST!  läs test här:

Smart snabblås. Brynbara & utbytbara skär.

Nytt smidigt handtag utformat för bästa grepp och komfort, Denna V8 från ARS är en 200mm, Vikt: 220g. Utan tvekan Världsmarknadens bästa sekatör i normal storlek, både i utformning, komfort, klipp, hållbarhet,

Varför anses ARS Pro sekatörer dom bästa på marknaden:

Smitt stål i skärblad som är hårdkromat vilket ger en mycket vass egg under lång tid och är lätt att bryna i framtiden,stora uretan dämpkuddar (se bild) som sitter i fjäder vilket gör klippning bekväm, smart lås mm.

Mycket välbyggna med enorm detalj kvalité!

Passar vänsterhänta!

Givetvis finns alla reservdelar till denna modell.

Finns även en mindre modell för alla som önskar en enormt lätthanterlig och ett mindre grepp, är 180mm vikt 212g och heter VS-7xz. Du ser den under fliken "Relaterade produkter"

Dessa sekatörer används av ledande trädgårdsmästare, parkförvalningar, mm runt om i hela Världen för dessa som kräver det bästa och det är ett nöje att beskära med denna sekatör. ARS Japan anses som världens ledande tillverkare av beskärningsverktyg sedan många år.

Gör som Proffsen välj ARS   

Denna product är KWF Certifierad, Forest-Technological Approval Committee by KWF.

Denna sekatör rekommenderas och används av Bosse Rappne Slottsträdgården Ulriksdal.