ARS Pro sekatör

  • 660 kr

Sekatör från världens ledande tillverkare av beskärningsverktyg, ARS.Nyhet! Nu har Testvinnaren fått ett Ännu bättre handtag! VS-7XZ se bild! (ERGO)Japansk prof


Dela

Sekatör från världens ledande tillverkare av beskärningsverktyg, ARS.

Nyhet! Nu har Testvinnaren fått ett Ännu bättre handtag! VS-7XZ se bild! (ERGO)

Japansk proffs sekatör från ARS med ett speciellt utformat litet grepp för alla dessa som önskar en liten smidig lätt proffs sekatör i högsta kvalité. denna modell har blivit en Succé. BÄST i TEST!  5 plus av 5 möjliga!

Ett måste för den som vill ha det bästa! 

Med det unika snabblåset som öppnas lätt genom att man trycker ihop handtag, sen är det du som avgör när den skall stängas, (inte som på många andra sekatörer på marknaden som helt plötsligt under arbete bara låser! )

Passar även vänsterhänta!

VS-7XZ är den lilla modellen för små händer. Samma modell med större handtag är VS-8XZ. Och VS-9XZ för stora händer. Se storleksguiden för sekatörer.

”Är helnöjd med min ARS VS-8XZ. Den ligger bra i handen och kräver mindre kraft, samtidigt som den klipper grövre grenar och ger renare snitt. Den är barnsligt enkel att öppna och stänga och kräver inga bladbyten eller justeringar. Dessutom slipper jag den irriterande, självstängande hasp som finns på min gamla sekatör.”

Georg Grundsten, slottsträdgårdsmästare på Krapperup slott

 

Gör som Proffsen välj ARS   

Denna product är KWF Certifierad, Forest-Technological Approval Committee by KWF.