ARS MINI Hopfällbar Såg, Hanakomachi

  • 375 kr

IK-10-R är ett lätt och litet sågverktyg som är perfekt för att ta med sig överallt. Trots sin lätta vikt på endast 35g och en bladlängd på 90mm, erbjuder den e

Dela

IK-10-R är ett lätt och litet sågverktyg som är perfekt för att ta med sig överallt. Trots sin lätta vikt på endast 35g och en bladlängd på 90mm, erbjuder den en skarp sågkapacitet som gör den idealisk för att såga grenar som är svåra att klippa med sekatörer. Med sin enkla öppnings- och stängningsmekanism är den både effektiv och användarvänlig.

  • Med sin förvånande lätta vikt på endast 35g är denna såg extremt lätt att hantera, även för dem med mindre handstyrka, vilket gör den till ett praktiskt verktyg att alltid ha till hands.
  • Bladet är tunt och gör det enkelt och smidigt att såga genom material som trädgårdsväxter och bambu.
  • När den är hopfälld mäter den endast 130mm, vilket gör den enkel att bära med sig och passar perfekt i fickan utan att ta upp mycket plats.

Specifikationer:

-  Total längd (220mm) / Bladlängd (90mm) / Vikt (35g)

- Högkolstål för blad, fin 3.0mm pitch, hopfällbar med enkel stoppfunktion, specialbehandlad yta.

Rengör och torka av sågen efter användning och förvara den på ett torrt ställe. Applicera olja på skruven i mitten och de rörliga delarna för att förhindra rost. 

Den kompakta sågen IK-10-R är det perfekta tillägget för alla som behöver ett pålitligt och lättanvänt verktyg för trädgården eller för utomhusaktiviteter.