ARS TurboCut Hopfällbar Såg GR-17, blad 170mm

  • 495 kr

Hopfällbar Såg ARS GR-17 med Böjt Blad, 170 mm – Total Längd 377 mmDenna ARS GR-17 såg är en premium hopfällbar såg, perfekt för professionell användning i träd

Dela

Hopfällbar Såg ARS GR-17 med Böjt Blad, 170 mm – Total Längd 377 mm

Denna ARS GR-17 såg är en premium hopfällbar såg, perfekt för professionell användning i trädgårds- och skogsskötsel. Med sitt 170 mm långa böjda blad och en total längd på 377 mm, erbjuder den en exceptionell balans mellan storlek och prestanda.

Ergonomiskt utformad för komfort och effektivitet, har denna såg ett av marknadens mest bekväma handtag. Detta gör det möjligt för användaren att arbeta längre perioder utan trötthet. Dess unika böjda blad design underlättar snabbare och renare snitt, vilket är mycket uppskattat av professionella trädgårdsmästare.

Varje tand på ARS GR-17 är slipad till en extrem skärpa, som en knivsegg, vilket säkerställer rena och precisa snitt som liknar de från en hyvel. Sågen är designad för dragande rörelser, vilket minskar den fysiska ansträngningen under arbete.

Det midjeslipade och hårdkromade bladet ger hög hållbarhet och rostmotstånd. Dessutom är klingan IMPULSE-härdad för extra lång livslängd. Det enkla bladbytet förlänger också sågens användbarhet.