Camelback Chute Mag Insulated 1,2l

  • 499 kr

Detta är en isolerad, spillsäker dricksflaska som passar lika bra i alla situationer, oavsett om du är på resa, på jobbet eller på träningen. Den isolerade flas


Dela

Detta är en isolerad, spillsäker dricksflaska som passar lika bra i alla situationer, oavsett om du är på resa, på jobbet eller på träningen. Den isolerade flaskan ger varm dryck i upp till 6 timmar och kall dryck i upp till 24 timmar. Om du lägger till is håller den sig kall ännu längre. De dubbla väggarna i dricksflaskan ser till att det inte bildas kondens på flaskans utsida.

Chute har ett praktiskt skruvlock som är lätt att skruva av med bara ett halvt varv. Pipen är bekväm att dricka ur och du får i dig mycket vätska snabbt. Korken har magnetfäste på ovansidan så att den kan fästas vid handtaget när du dricker.

Flaskan har ett integrerat handtag som gör det lätt att fästa den på en karbinhake eller bära med två fingrar. Flaskan avger vare sig smak eller lukt till innehållet. Den kan enkelt fyllas på med hjälp av den stora öppningen.