Stein Omega 20

  • 1 395 kr

Stein OMEGA-20 riggnings slingLågfriktionsringar är ett extremt mångsidigt och lättare alternativ till ett vanligt riggblock; lågfriktionsringar är inte konstru

Dela

Stein OMEGA-20 riggnings sling

Lågfriktionsringar är ett extremt mångsidigt och lättare alternativ till ett vanligt riggblock; lågfriktionsringar är inte konstruerade för att ersätta block där frigång eller kontinuerlig justering under belastning krävs. tillverkad av specialkonstruerad högkvalitativ aluminium och belagd med en hård anodisering som ger en extremt slät finish med låg friktion. Ett djupt repspår säkerställer att den skarvade rigglinan är skyddad inom ringens yttre diameter.

Ringdimensioner: Ytterdiameter = 90 mm / Innerdiameter = 28 mm / Material = Aluminium

Dessa lågfriktionsringar är skarvade i STEIN OMEGA Rigging-linje som har en 32-flätad polyestermantel som ger en hög motståndskraft mot nötning och i kombination med en flätad kärna med hög seghet ger en tuff men höghållfast sänklinje. Den balanserade polyesterkonstruktionen med kärna/hölje ger prestanda och hållbarhet när det behövs. OMEGA har en helt vridmomentbalanserad konstruktion som hjälper till att eliminera vridning; UV-beständig polyesterkonstruktion för utomhusbruk och den smidiga flätan hjälper till att köra smidigt genom vanlig riggningshårdvara.

Rope TypeOMEGA 32
CoatedNo
Splicable Ave Break Load (kg)7000
ColourWhite (Green Fleck)
ManufacturerSTEIN
Length (m)5
Diameter (mm)20