Teufelberger charityLINE 11,8mm med spLife

  • 2 295 kr

CharityLine från TEUFELBERGNER Dess extremt lätta konstruktion och 32-trådsskydd möjliggör supersmidig precision under upp- och nedstigningar. Med charityL


Dela

CharityLine från TEUFELBERGNER 

Dess extremt lätta konstruktion och 32-trådsskydd möjliggör supersmidig precision under upp- och nedstigningar. Med charityLINE kan du alltid vara säker på att klätterrepet du köpt kommer att vara den rätta och att du bidragit till en god gärning. Detta rep har testats omfattande på fältet med ett stort utbud av hårdvara i enkel- och dubbelrepsklättringsteknik av erfarna trädklättrare runt om i världen.

Levereras med 1x spLife

Tillsammans kan vi göra vad som helst! Med din hjälp vill vi ge tillbaka till människor i nöd!
För att göra det föddes ett nytt rep kallat charityLINE (drenaLINE) där 10 % av hela omsättningen kommer att doneras till två välgörenhetsorganisationer, en i USA – Fallen Families och en i Europa och resten av världen – Caritas. Dessa välgörenhetsorganisationer kommer att hjälpa till att övervinna den ekonomiska bördan för människor som är beroende av olika tjänster eller stöd samt externt stöd. #bättre tillsammans

Caritas är en hjälporganisation som engagerar sig i att hjälpa människor i nöd på en mängd olika sätt. Välgörenhetsorganisationen ger råd, ledsagar och stödjer människor i svåra livssituationer, med sjukdom eller funktionsnedsättning, efter olyckor eller katastrofer. Nu läggs ett särskilt fokus på krisen i Ukraina. Omkring 3,9 miljoner människor har hittills nåtts av Caritas hjälp i Ukraina. Nödhjälpsstationer har inrättats och mediciner, livsmedel, hygienprodukter mm har gjorts tillgängliga. 162 Caritas-organisationer i över 200 länder står till mänsklighetens tjänst över hela världen.

Trädarbete är ett av de farligaste jobben och i kombination med stora risker. För att försäkra sig om att människor i arboristsamfundet får den hjälp och det stöd de behöver om något skulle hända finansierades organisationen Fallen Familys. Målet med Fallen Families Fund är att hjälpa till att minska den ekonomiska bördan av en arbetsrelaterad skada eller dödsfall genom att tillhandahålla bidrag som hjälper individen eller familjen genom deras helande och återhämtning omedelbart efter en olycka på jobbet.

charityLine fungerar lika bra för SRT- eller DRT konfigurationer ger detta rep ultimat frihet för klättraren att välja rätt teknik för uppgiften. 11,8 mm och levereras med 1x spLIFE.


Diameter: 11,8mm
Weight: 96,5g/m
Elongation 50-150kg: 2,3%
Min. breakting strength, spLIFE: 2000 daN
Min. breaking strength, with figur 8 knot: 1800 daN