Grensax Power Anvil , Klipper 45mm

  • 1 495 kr

ARS Pro Grensax med enorm kraft! Klipper lätt upp till 45mm i diameter, används dagligen inom parkförvaltning, yrkesodlare inom frukt mm. runt om i he

Dela

ARS Pro Grensax med enorm kraft! Klipper lätt upp till 45mm i diameter, används dagligen inom parkförvaltning, yrkesodlare inom frukt mm. runt om i hela världen.

Denna modell har blivit mycket omtyckt,

Givetvis har även denna ARS pro modell utbytbara delar, Made in JAPAN för högsta kvalité!

Längd: 806mm

Vikt:  1080g

Klipp kapacitet: 45mm

PROFESSIONELLA ANVIL GRENSAX:

LPA-30L anvil grensax är den idealiska utrustningen du behöver i dina trädgårdsredskap för en fräs som är tillräckligt stark för att skära igenom dött, segt trä utan så mycket fysisk ansträngning. Långa handtag är på plats för att ge trädgårdssaxar som skär genom tjocka trädgrenar med små progressiva drag.

UTRUSTAD MED OVALT STÅL:

Dessa långskaftade trädgårdssaxar är utrustade med ovalt stål för extra kraftig beskärning, att ha ett par rejäla trädgårdsklippare är viktigt för alla trädgårdsentusiaster att ha i sitt verktygs set!

KRAFTFULL Skärverktyg:

Designad och tillverkad av högkolstål, bladet är extremt starkt för tuffa grenar eller växter som du måste ta itu med! De bästa trädgårdsredskapen har alltid ett otroligt vasst blad, med hjälp av högkolstål har vi uppnått detta och försett dig med en bypass-sax som gör allt arbete åt dig! Om du öppna grensax till en maximal skärdiameter på 40 mm får du det utrymme du behöver för att klippa av större föremål.

HALKHANDTAG:

Ett ergonomiskt utformat handtag formar sig perfekt efter dina händer för komfort medan du använder de långskaftade grenarna. Att ha ett långt handtag med halkfritt grepp innebär att du kan lägga mindre fysisk ansträngning på dina trädgårdsarbeten eftersom dessa avklippare kommer att göra allt arbete åt dig!

ALUMINIUMKROPP FÖR ETT LÄTTARE VERKTYG:

För att göra dessa träd beskärning så lätta som möjligt har vi gjort handtagen av aluminium för att fortfarande ge en stark kropp samtidigt som de håller vikten. Denna smarta design kommer att minska trötthet i armar och händer eftersom du inte behöver hålla upp tunga trädgårdsberskärning. Fräsar med långa skaft med en total längd på 772 mm ger dig möjlighet att klippa utan att bli trött och öm.