ISC Ultralink - Small

  • 825 kr

Vi är glada över att kunna tillkännage lanseringen av UltraLink, nästa generations länk som kommer att revolutionera hur rep kopplas och omdirigeras. Designad m

Dela

Vi är glada över att kunna tillkännage lanseringen av UltraLink, nästa generations länk som kommer att revolutionera hur rep kopplas och omdirigeras. Designad med säkerhet och effektivitet i åtanke, erbjuder UltraLink en avtagbar pulley för ytterligare mångsidighet och effektivitet.

UltraLink erbjuder fördelen av att tillåta en säker låst axel med bekvämligheten att snabbt låsas upp utan verktyg tack vare vår SafeLock-mekanism. Tre avsiktliga åtgärder krävs för att öppna SafeLock-mekanismen, detta kan enkelt göras med en hand med tummen och pekfingret. Länkens specialformade kropp skyddar SafeLock-knappen som säkerställer att risken för oavsiktlig nedtryckning minimeras.

Med en mindre axel MBS på 25kN (5620lbf) och en huvudaxel MBS på 30kN (6744lbf), ökar till 40kN (8922lbf) när den används med remskivan. UltraLink är CE-godkänd och tillverkad av korrosionsbeständigt rostfritt stål med en lätt aluminiumskiva. Den böjda ramformen uppmuntrar till korrekt belastning, särskilt i mindre axelorientering, och hjulet i flouroserande hjälper till att lokalisera hjulet om det tappas.

Teknisk information

(MBS) Minimum Breaking Strength (kN): 40
Serial numbering: As standard
Wheel material: Aluminium
Finish: Polished
Weight (grams): 172
Height (mm): 55
Width (mm): 66
Thickness (mm): 32

Approved Standards

PPE Regulation (EU) 2016/425 (including EN12278:2007)