ISC Phlotich block

  • 625 kr

ISC Phlotich Pulley är en enhet med flera öppningar speciellt designad för SRT och DdRT.Den nya Phlotich-remskivan finns tillgänglig med bussningar eller lager.

Dela

ISC Phlotich Pulley är en enhet med flera öppningar speciellt designad för SRT och DdRT.

Den nya Phlotich-remskivan finns tillgänglig med bussningar eller lager.

Funktioner:

Profilerade sidoplattor fångar värdlinjen, vilket möjliggör en minskning av värdlinjens rörelse
Sidoplattorna passar perfekt parallellt vilket möjliggör en "ren" anslutning till förankringskarbinerna. De sammankopplade sidoplattorna tillåter också sömlös användning av en "Twin Leg" Tether i SRT-klättring med en repnyckel. Detta minskar röran och tillåter korrekt inriktning av drag, remskiva och tjuder på förankringskarbinhaken (i en repnyckeluppsättning)
- Nedre ankaröppning möjliggör fullständig karbinrotation
- Dual Karabiner Alignment - när den används med Double Rope Climbing, tillåter Phlotich att de två förankringskarabinerna kan riktas in effektivt på en remskiva, istället för att separeras till två separata ankare.

-Möjliggör en mängd olika former av karbinhake och tillåter rotation av vilken karbinhake som helst tillåter flera Karabiner-anslutningar samtidigt tillåter en karbinhake att "centrera" sig själv beroende på var belastningen appliceras - och tillåter karbinhakar att "centrera sig själv" under klättringsmanövrar, vilket är användbart med DdRT-klättring när man klättrar upp till en "stor gren"

- Möjliggör en perfekt plats för att förankra en "Sternal" förankringsanordning (karabinhake, krok, Chestie, etc.) för användning i SRT-klättring på uppstigning med en repnyckel. Denna anslutning i 'Njure'-öppningen kommer att anpassa sig själv till den mest effektiva platsen och kan enkelt tas bort och fästas.

Phlotich kan användas effektivt för "Double Crotching" eller för att sätta upp effektiva mekaniska fördelssystem på grund av de många fästpunkterna och möjligheten för flera karbinhakar förankrade i "Njure"-öppningen.

Teknisk information
Repets diameterområde (mm) Max 13 mm (1/2")
(MBS) Minsta brotthållfasthet (kN) 30
(MBS) Minsta brotthållfasthet (lbf) 6744lbf
Serienumrering Som standard
Hjulmaterial Aluminium
Kroppsfinish Anodiserad
Kroppsfärg Röd
Vikt (gram)145,  (ounces) 5

Godkända standarder
EN12278:07